Alle modellen van Yamaha uit elke serie (Clavinova, Arius,…) zijn te bestellen in onze winkel!

Arius van Yamaha

ARIUS YDP S55

ARIUS YDP 165

YDP-145

YDP-165

YDP 35

YDP S54

Clavinova van Yamaha

Grote uitdrukking

Je voelt het verschil van de eerste noten die je speelt. Met realistische aanrakingen, gekoppeld aan de onmiskenbare toon van de mooiste concertpiano’s die ooit zijn gemaakt!
Levert de Clavinova expressieve mogelijkheden en een dynamisch bereik dat de standaard voor digitale piano’s vandaag herdefinieert.

Stel je voor dat je geniet van de subtiele tonale klanken en het brede bereik bij je thuis, of met de familie.
De geweldige veelzijdigheid en state-of-the-art functionaliteiten van de Clavinova zorgen ervoor dat al uw muzikale behoeften niet alleen worden voldaan, maar ook overschreden.

Ontdek een nieuwe wereld van muzikale mogelijkheden met Clavinova, meer dan gewoon geweldig geluid.

Een combinatie van vakmanschap, ongeëvenaarde expressieve mogelijkheden en onmiskenbare toon maken de concertpiano een van de meest vereerde muziekinstrumenten in de geschiedenis.

Deze serie trekt de ziel van een opmerkelijk concertinstrument van een digitale piano om naar een grand piano en in een meer persoonlijke omgeving.
Van het gevoel van de pedalen tot aan de aanraking van het toetsenbord en de rijke, resonante toon, geeft deze serie een authentieke grand piano-ervaring die u inspireert om uw spel naar nieuwe hoogten te brengen.

Introductie van GrandTouch

De nieuw ontwikkelde GrandTouch-toetsen bieden een groter dynamisch bereik dan ooit tevoren. De pianist kan dit natuurlijk en evenwichtig ervaren van het begin tot het einde van het klavier.

(bron: www.nl.yamaha.com)

*Prijzen enkel op aanvraag